Arrangerer den tradisjonsrike mørketidsvandringa med ny vri: – Det blir mye spenning

8. november arrangeres den tradisjonsrike mørketidsvandringa opp til Varden. Denne gangen blir det imidlertid med flere overraskelser på veien opp.

ARRANGERER: Kjell Harald Horn (fra venstre), Franziska Gerlach og Øivind Søreng gleder seg alle til den tradisjonssterke Mørketidsvandringa starter. De melder om at vandringa i år blir å inneholde flere spennende momenter.  Foto: Lars Olav Rege

nyheter

Søndag 8. november arrangerer Frivillighetssentralen i Senja kommune, i samarbeid med Sans Senja og FIL Fotball, mørketidsvandring opp til Varden på Finnsnes. Frisklivsveileder Franziska Gerlach forteller hvorfor de arrangerer dette.

– Mange går turen opp til Varden om sommeren. Men så fort det blir litt mer høst og vinter tenker man at det ikke går lengre. Derfor ønsker vi gjennom dette arrangementet å vise at man fint kan gå opp til Varden på denne tida av året også. Vi ønsker å inkludere alle, og når Kulturskolen også blir med i år på arrangementet, vil dette føre til at man får med seg en enda større opplevelse fra turen, smiler hun.