Ønsker eldresenter i sentrum: – Det er for å få bort ensomheten

Planleggingen av nytt sentrum i Dyrøy kommune er i full gang, og nå har eldrerådet sagt klart ifra hva de ønsker seg.

MEDVIRKNING: Innbyggerne i Dyrøy har fått spille en aktiv rolle i planleggingen av det nye sentrum. På bildet f.v.: Kjærlaug Pedersen, Kai Bakken, Nora Agersborg og Anne Larsen. På PC-skjermen vises et interaktivt kart med prosjektskissen. Foto: Trygve Grønning 

nyheter

Arbeidet med den nye sentrumsplanen i Dyrøy startet allerede i februar, og er nå inne i sin tredje fase. En stor del av befolkningen har vært engasjert i planleggingsfasen, og fått sagt hva de ønsker seg i morgendagens sentrum i Dyrøy.

Prosjektledelsen har lyttet til planene, og innlemmet flere av dem i prosjekttegningene. På kommunene sine hjemmesider kan man nå finne en lenke der man kan gå inn på et interaktivt kart over sentrum, og se hvordan det er tiltenkt at sentrum skal se ut og samtidig kunne kommentere og komme med egne innspill.