Måtte stenge utested: – Vi avviste sikkert 200 personer i døren

Innehaver Jan Johnsen sier de ikke ønsker å verken provosere politi eller smittevernlege, og vil holde stengt Svingen pub inntil videre.

STENGT: Svingen ble natt til lørdag stengt ned på grunn av brudd på smittevernreglene.   Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Natt til lørdag så politiet og Målselv kommune seg nødt til å stenge ned Svingen pub i Heggelia i Målselv. Etter advarsler den siste tiden på grunn av brudd på smittevernlovgivningen var det fredag kveld og natt til lørdag igjen for mange mennesker på et for lite område, opplyste politiet. Det var dobbelt så mange mennesker enn det det burde vært for å kunne overholde smittevernregler i tillegg til at det var lang og tett kø utenfor puben.

Innehaver Jan Johnsen er svært lei seg over det som har skjedd. Han sier kvelden startet rolig med god stemning.