Banksjef Siri Lund: – Vår familie har kommet i en uvirkelig situasjon

Banksjef Siri Lund valgte fredag å stenge banken. En av de ansatte hadde vært i nærkontakt med en koronasmittet. Imens holdt hun pusten. Den ansatte var nemlig henne selv, og det var hennes ektemann Ole-Martin som var smittet.

NEGATIV TEST: Banksjef Siri Lund valgte å stenge Sparebank1 Nord-Norge på Finnsnes fredag i påvente av svarene på koronatesten. Heldigvis var den negativ.   Foto: Privat

nyheter

Banksjef i Sparebank1 Nord-Norge på Finnsnes Siri Lund tok ingen sjanser og valgte å stenge banken straks de fikk vite at hennes ektemann Ole-Martin Lund Andreassen var smittet. Siri og de to barna deres testet seg fredag morgen, og skoler, idrettslag og øvrige som kunne ha vært i kontakt med dem ble varslet.

Negative prøver

Ole-Martin isolerte seg i en egen etasje i huset, mens Siri og barna sitter i karantene i de to nederste etasjene adskilt fra Ole-Martin.