Banken på Finnsnes stengt — en av de ansatte har vært i nærkontakt med virussmittet

Sparebank1 Nord-Norge på Finnsnes holder stengt frem til prøveresultater foreligger.

STENGT: Sparebank1 Nord-Norge på Finnsnes er stengt.  Foto: Knut Løkse Nilssen

nyheter

– En av våre ansatte har vært i nærkontakt med en koronasmittet i Senja kommune. For å være på den sikre siden har vi valgt å stenge banklokalene. Dette skjer i påvente av prøveresultatene for den ansatte, sier Siri Lund, banksjef i Sparebank1 Nord-Norge på Finnsnes, til Folkebladet.

Grafikk: Smitteutviklingen i Midt-Troms og Norge

Livestudio: Siste nytt om koronasituasjonen

Kunder som har vært innom banken skal ikke trenge å være bekymret.

– Dette er ekstratiltak som går lenger enn det Folkehelseinstituttet anbefaler. I samtaler med helsetjenesten i Senja kommune har vi fått opplyst at kunder som har vært innom banken før den stengte ikke trenger å være bekymret, og ingen må i karantene, sier Lund.

Banken gjennomfører nå møter digitalt.

– Alle planlagte møter i banken foregår nå på telefon og Teams, eller er utsatt til neste uke. Dersom noen har spørsmål til banken kan de kontakte vårt kundesenter på 915 02 244. Også Helsedirektoratet (81 55 50 15) eller Senja kommune kan svare på spørsmål, opplyser Lund.