Ga pengegave til Finnsnes Dagsenter:

– De gjør en veldig viktig jobb

Torsdag overrakte elever ved Gibostad ungdomsskole en pengegave til Finnsnes Dagsenter. Elevene var glade for å kunne hjelpe.

SAMLET: Valgfagsgruppa «Fysisk aktivitet og helse» (ved bordet bak) var torsdag på besøk hos Finnsnes Dagsenter da de overrekte pengegaven til dagsenteret. Nærmest f.v ser vi Gørild Iselin Olsen, Inger-Lise Håkonsen, Mona Gundersen, Benjamin Bjørkli og Svein-Ingar Koberg.   Foto: Lars Olav Rege

nyheter

– Vi har lenge hatt lyst til å støtte Finnsnes Dagsenter for den viktige jobben de gjør. Derfor har vi hatt kantinesalg på Gibostad skole, der vi solgte boller, vafler, pølse og saft, og overskuddet gikk til dagsenteret på Finnsnes, starter Nikolai Richardsen, ungdomsskoleelev ved Gibostad skole.

Kantinesalg

I forbindelse med verdensdagen for psykisk helse som var i forrige uke, bestemte valgfagsgruppa «fysisk aktivitet og helse» ved Gibostad skole seg for at de skulle avholde kantinesalg der overskuddet gikk til dagsenteret på Finnsnes. Gøril Iselin Olsen, fagansvarlig i Finnsnes Dagsenter, tok imot pengegaven på 2.966 kroner.