Kommunen og næringslivet går sammen for å skape et sentrum alle kan være stolte av

Senja kommune, sammen med Finnsnes og omegn næringsforening vil ha innbyggeres- og næringsaktørenes innspill om hvordan Finnsnes sentrum skal være.

INNSPILL TIL PLAN: Senjaordfører Tom-Rune Eliseussen, konstituert næringssjef i Senja kommune Hege Vigstad, Fagleder Sylvia Friedrich og leder for næringsforeningen Line Miriam Haugan ønsker innspill til sentrumsplanen velkommen.   Foto: Carina Hansen

nyheter

Skal det blir tunnel mellom brua og Olderhamna, skal det bygges en park, flere rundkjøringer, eller en promenade nede ved vannet. Det kan alle som bor, driver, eller skal drive næring i Senja kommune være med å bestemme. Fredag avholdes et frokostmøte i Kunnskapsparken hvor alle forslag skal tas med i kommunens arbeid av planleggingen til Finnsnes sentrum.

– Vi er der for å lytte. Hva har dere som mål, hva trenger næringslivet og hva ønsker du. Så skal vi jobbe videre med tilbakemeldingene vi får, sier Sylvia Friedrich, fagleder for plan og utvikling i kommunen.