Walters bilberging med ny bergingsbil spesialbygd for Senja:

– Den eneste i verden av sitt slag

Frank Sebulonsen i Walters Bilberging lanserte fredag sin splitter nye spesiallagde bergingsbil, utviklet spesielt med tanke på de tøffe forholdene på Senja.

DYR: Bilen er den dyreste som norsk Scania har levert i følge Frank Sebulonsen, daglig leder i Walters Bilberging.  Foto: Lars Olav Rege

nyheter

Daglig leder i Walters Bilberging, Frank Sebulonsen, kunne fredag feire med kake da han fikk vist fram sitt nye tilskudd i bilbergingsparken hans. Den nye bergingsbilen som ankom i forrige uke mener han er viktig for å kunne fortsette å gjøre bergingsoppdrag på Senja.

– Senja er litt spesielt. Forholdene er tøffe, spesielt om vinteren. Veiene og alle bakkene gjør bilkjøring utover der utfordrende. Derfor har vi nå spesialbygd denne bilen nettopp med tanke på Senja, forklarer han.