Skole frykter farlig trend etter flere sykkelsabotasjer:

Rektor: – Vi må få stoppet dette

Etter flere hendelser hvor barnesykler utenfor barneskolene på Silsand har blitt gjort hærverk på, tar skolen et kraftig oppgjør for å få stoppet trenden.

HÆRVERK: Både på nye Silsand barneskole og på Småslettan (bildet) har det blitt gjort hærverk på syklene som har stått ute i skolegården.   Foto: Carina Hansen

nyheter

Allerede i vår ble de første tilfellene rapportert inn, etter skolestart fortsatte hærverket med å løsne hjul, kutte bremseslanger og ødelegge vaiere. Nå tar skolen grep for å få stoppet det som beskrives som en alvorlig og farlig trend.

– Vi har hatt en rekke hendelser siden skolestart. Dette ser vi på som svært alvorlig. Vi oppfordrer gjerne ungene å sykle i stedet for å bli kjørt til skolen, da må syklene kunne stå i fred uten å bli plukket på. Vi må få stoppet dette, sier rektor for Silsand barneskole og Småslettan, Tommy Mikkelsen til Folkebladet.