Dyrøyseminaret med ny vri

Til tross for en del utfordringer knyttet til koronapandemien blir det Dyrøyseminar i år, men dog i et litt annen utgave.

FAGSAMLINGER: Dyrøyseminaret starten fredag med fagsamling for villaks- og havbruksnæringen i Reisadalen. Der ble det holdt foredrag for elveeiere fra hele Troms. På bildet f.v.: Kari Johanna Tveit, prosjektleder i Nordavind Utvikling AS, Rune Muladal i Naturtjenester i nord og Jan Børre Johansen fra Lerøy Aurora AS.   Foto: Privat

nyheter

– Vi skjønte fort at et tradisjonelt seminar med flere tilreisende og mange deltakere samlet i samme lokaler ikke lot seg gjøre, så da måtte vi tenke litt annerledes, sier daglig leder i Nordavind Utvikling AS, Dr. Ragnvald Storvoll, som er på arrangørsiden.

Årets Dyrøyseminar er det tolvte i rekken, og har smarte lokalsamfunn som hovedfokus; Hvordan utvikle små lokalsamfunn til å bli bærekraftig ved å ta i bruk nye- og teknologiske løsninger, for å forbedre offentlig tjenester og innbyggernes livskvalitet.