– Veistandard, boligmangel og telefondekning er utfordringene

Onsdag var en delegasjon fra Troms og Finnmark fylkeskommune på bedriftsbesøk i Dyrøy kommune. Der ble de gjort oppmerksom på hvilke utfordringer næringslivet har i distriktene.

UTFORDRINGER: Driftsleder ved Akvafarm AS i Dyrøy kommune, Kenneth Karlsen (t.v.) hadde en omvisning på lokaliteten for fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo (t.h) og ordfører i Dyrøy kommune, Marit Alvig Espenes (Ap).  Foto: Trygve Grønning

nyheter

På Akvafarm AS sin lokalitet i Sørfjorden i Dyrøy kommune fikk delegasjonen en omvisning på smoltanlegget, og en dialog med bedriften og kommunen om hvilke utfordringer og muligheter det er for de som driver næringsvirksomhet ute i distriktene.

– Sett med fylkeskommunale briller så er dette en veldig viktig næring, men man ser at de har de samme utfordringene som man har overalt i det nye storfylket. Det går på samferdsel, infrastruktur og telefoni, sier fylkesrådsleder, Bjørn Inge Mo (Ap).