Slik skal været bli i starten av uka

Meteorologene melder både regn og mulighet for sol denne uka.

Alt samlet på ett sted: Klikk her for vår fra dag til dag-tjeneste (Lokalvær, skredvarsel, sola, flo/fjære m.m.)

nyheter

Etter mye regn natt til mandag, er det fortsatt litt regn i luften utover dagen. Det melder meteorologene på yr.no.

Det vil derimot være flere perioder med opphold, og det er hovedsaklig i indre strøk at det vil komme mest regn, viser oversikten. I Bardu kan det komme for eksempel 4,3 mm nedbør mellom klokken 12-18 i dag.

Samtidig er det også meldt at det vil være en laber bris i indre Troms. Opp mot 6 meter i sekundene i kastene. I Kystnære strøk vil vindstyrken være halvert.

Temperaturene viser også at det er i indre strøk det kan bli kaldt i starten av uken. Mandag er det meldt rundt 3-4 grader, mens det langs kysten vil bli opp mot 9-10 grader.

I nord fortsetter det litt sånn som det har vært, med en skiftende værtype, og typisk høstvær. Illustrasjonsfoto: Mariam Butt / NTB scanpix  Foto: Mariam Butt

Tirsdag

Sammenliknet med ukas første dag, vil det komme mer regn dagtid denne dagen. Dette gjelder for hele Midt-Troms. Nedbøren vil variere, men komme jevnt utover dagen. Temperaturene vil holde seg forholdsvis lik mandag. Noen solglimt kan også dukke opp i mellom regnskyene, da spesielt i indre strøk.

Onsdag

Det er meldt mindre regn denne dagen, og flere muligheter for sol og opphold, viser prognosene. Temperaturene vil dog synke noe denne dagen, noe som gjelder for hele regionen, både i indre og i ytre strøk av Midt-Troms.

Utover dagen kan det blåse noe opp i indre strøk, men ikke mer enn en lett bris.