Bekymret over trafikksikkerheten i Hågen:

– Det kommer til å skje en ulykke her

Beboerne i Hågen på Finnsnes bekymrer seg over trafikksikkerheten like utenfor stuedøra deres. De mener det kommer til å skje en ulykke hvis ikke kommunen tar grep.

BEKYMRET: Arne-Martin Arnesen og Gerd Vangen skuler mot bilen som ulovlig kjører opp veien som kun er enveiskjørt. De er bekymret for sikkerheten på Hågen-veien.   Foto: Lars Olav Rege

nyheter

Veien opp til Hågen på Finnsnes var opprinnelig en gangvei. For å avlaste trafikken i Rådhusveien ble gangveien åpnet midlertidig for trafikk, og skulle etter planen gå tilbake til å bli gangvei igjen.

Dette skjedde aldri, og gangveien er nå blitt gjort om til en enveiskjørt vei. I forbindelse med utbyggingen av Seljestad-eiendommene har det i tillegg blitt åpnet opp for at anleggstrafikk ikke trenger å forholde seg til at veien er enveiskjørt. Det sier Arne-Martin Arnesen, beboer i Hågen. Han har lenge vært bekymret over sikkerheten i nabolaget.