Troms Kraft saksøkes for 83 millioner kroner

I 2018 måtte Troms Kraft punge ut etter Kraft & Kultur-skandalen. Nå risikerer de å måtte betale enda flere millioner.

TAP: Troms Kraft måtte betale etter tap i retten mot revisjonsselskapet Grant Thornton som følge av Kraft & Kultur-skandalen på begynnelsen av 2000-tallet. Nå kan det hende de må betale enda mer.   Foto: Ronald Johansen, iTromsø

nyheter

Revisjonsselskapet Grant Thornton har rettet et krav til Troms Kraft på 83 millioner kroner pluss renter. Det melder avisa Nordlys torsdag formiddag.

Kraft & Kultur-skandalen

Troms Kraft (TK) gikk i 2016 på et sviende nederlag i Stockholm tingsrätt, etter at de hadde saksøkt det internasjonale revisjonsselskapet Grant Thornton og revisor Elisabeth Simonsson med et erstatningskrav på nesten to milliarder kroner.