Brukte helga på å komme seg inn i gamle Øvre Hamna barnehage

– Flott innsats av de ansatte

Virksomhetsleder barnehager fastland i Senja kommune Toril Sissel Bjørkli gir ros til de som har vært med på flyttesjauen fra Skogen barnehage til den gamle barnehagen i Øvre Hamna de siste dagene.

På plass i Øvre Hamna: Styrer Kristin Høyen i Skogen barnehage (t.v. ) og virksomhetsområde barnehage fastland i Senja kommune Toril Sissel Bjørkli har hatt de ansatte i avdeling blå i Skogen barnehage med på flyttesjau i hele helga. Nå kan de 15 barna i avdeling blå (0-3 år) flytte inn i den gamle og nedlagte barnehagen på mandag.  Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Bjørkli forteller at hun på torsdag fikk beskjed om at de 15 barna i avdeling Blå i Skogen barnehage kunne ta i bruk den gamle og egentlig nedlagte barnehagen i Øvre Hamna, som altså har stått tom ei stund, mens takskadene som er oppdaget i Skogen barnehage utbedres.

Stor innsats av de ansatte

Hun forteller til Folkebladet at hun fikk beskjed om flyttingen tidlig torsdag morgen, og at hun da sammen med styrer, iverksatte nødvendige tiltak for å få flyttinga utført så fort som mulig. Årsaken til flyttingen var at det var oppdaget feil i takkonstruksjonen i deler av bygget til Skogen barnehage.