Takkes av etter 14 og åtte års arbeid for menigheten:

– Det har vært litt av en reise

Under søndagens gudstjeneste takkes Kjellrun Skoglund og Jon Blamire av for tilsammen 22 år i arbeidet for både mennesker og kirken.

SISTE: Fredag er siste arbeidsdag for Kjellrun Skoglund. Mens Jon Blamire har vært sykmeldt den siste tiden, så skal de søndag bli takket av for arbeidet i menigheten.  Foto: Carina Hansen

Det har vært veldig givende– Det har vært veldig givende

Job Blamire
nyheter

Det er spesielt for dem begge, men nå er tiden kommet for å bli takket av for to svært sentrale arbeidere og medlemmer av Lenvik menighet. Kjellrun Skoglund som sluttet som lærer, og startet som diakoniarbeider, har jobbet for menigheten i 14 år. Nå skal hun bli pensjonist, men forsikrer at hun ikke blir å gå stille i gangene i tiden etterpå.

– Det er rart dette, å gå siste dag i arbeid. Det er spesielt å tenke på felleskapet, både de som har jobbet sammen med oss, og menneskene man møter i de forskjellige situasjonene. Det har vært litt av en reise med alle de jeg har møtt på veien. Men, det finnes mange muligheter, også for meg som blir pensjonist, smiler Kjellrun i sofaen oppe i kirka.