Stor boligvekst på Finnsnes de neste årene

90 leiligheter kommer — de fleste er allerede solgt

Det går mot en sterk vekst av nye boliger på Finnsnes de neste årene. Bare to byggeprosjekter alene består av 90 boligenheter.

Sjøgata panorama: Her kommer Søgata Panorama like ved Nordborg videreggående skole - prosjektet antas å være ferdig om et drøyt år.  Foto: Skisse/bilde: Odin Prosjektering

Vi ser jo at Finnsnes og Senja kommune er blitt et svært attraktiv område for stadig flere.– Vi ser jo at Finnsnes og Senja kommune er blitt et svært attraktiv område for stadig flere.

Frank-Robert Skogli, styreleder Himalaya AS
nyheter

Det er Consept Eiendom på Finnsnes som står bak totalt 68 leiligheter i de to feltene Seljestad Havn og Seljestad Hage, og her var det på torsdag 43 av disse solgt. Forhåndssalget har også gått rimelig greit unna i boligprosjektet Sjøgata Panorama som ligger like ved Nordborg videregående skole — her opplyser styreleder Frank-Robert Skogli i Himalaya AS at man for kort tid siden har startet opp med byggingen av 22 leiligheter like ved Nordborg videregående skole.

Sjøgata panorama under bygging: Arbeidet med å grave vekk jorda på eiendommen er i gang.  Foto: Lars Olav Rege

– Jeg har på stående fot ikke det nøyaktige salgstallet foran meg, men jeg kan bekrefte at over halvparten av leilighetene nå er solgt. Det er vi meget godt fornøyd med og merker en stadig økende interesse blant de som er på søk etter ny bolig. Skogli forteller at Sjøgata Panorama vil bestå av tre boligblokker, med en felles garasjekjeller nederst.