Ny rassikker vei åpner 17. oktober

Onsdag ble brudekket til den nye brua i Sifjord støpt. Dermed kan trafikkantene snart krysse fjorden på en trygg måte, og slippe å kjøre den rasfarlige strekninga under stupbratte fjellsider.

BRUA SNART FERDIG: Vel halvannen måned gjenstår før brua som binder sammen to fyllingsarmer fra hver sin side av Sifjorden, er ferdig. Prosjektet skal skape en rassikker vei til Flakstadvåg.  Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

– Arbeidet går etter planen, bortsett fra at vi er cirka en måned forsinket på grunn av koronaviruset. Ny dato for ferdigstillelse er 17. oktober. Da skal brua være ferdig, asfalten være lagt og belysning kommet opp, opplyser prosjektleder for Torskenpakken, Geir Østvik.

Så snart alt er ferdig blir det høytidelig åpning med snorklipping og det hele som seg hør og bør.