Får med seg Kurt Oddekalv på folkemøte mot vindkraftverk

Lill-Eva Jenssen får Kurt Oddekalv i Norges Miljøvernforening til å holde foredrag i Salangen om motstand mot vindkraftverk.

GLEDER SEG: Lille Eva Jenssen gleder seg til foredraget med miljøverneren Kurt Oddekalv. - Han har jo vært aktiv motstander av vindkraftverk i veldig mange år og kan mye om dette, sier hun.   Foto: Privat

nyheter

– Tror det blir bra, sier hun og gleder seg til foredraget i Salangen torsdag kveld på kulturhuset.

Planene om en utbygging av 20 til 40 vindturbiner på i området Tønsheia har fått mange motstandere lokalt. Lill-Eva Jenssen har opprettet Facebook-gruppa Nei til vindkraftverk på Tønsheia mellom Salangen og Lavangen. Nå engasjerer hun og flere, den kjente miljøverneren Kurt Oddekalv til å holde foredrag i Salangen fredag kveld i kulturhuset.