Kulturledere bekymret for høsten:

– Et helt forferdelig år

Kinosjefen på Finnsnes melder om et «helt forferdelig dårlig år». Han og flere andre i kulturbransjen i Midt-Troms er bekymret for høsten.

ET FORFERDELIG ÅR: Kinosjef på Finnsnes Kino, Kay Erling Ludvigsen, melder om et «helt forferdelig år». – Det blir ikke noen plusstall fra FInnsnes kino i år. Men jeg håper at noen av kommunens kompensasjonsmidler går til oss, sier han.   Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

For kinosjef på Finnsnes Kino, Kay Erling Ludvigsen, er høsten fortsatt høyst usikker.

– Jeg vet at det er masse gode filmer i vente, som for eksempel Mulan, den nye James Bond-filmen og Christopher Nolans Tenet. Vi ser at korona-situasjonen i USA gjør premieredatoene flytende. Så jeg føler meg ikke trygg på høsten, sier han.