– Skal Segla gi liv i bygda, Magne Richardsen?

Siden aksjeselskapet Segla Parkering startet opp med å kreve parkeringsavgift i Fjordgård har pengene man har fått inn langt oversteget forventningene.

Penger fra Segla-turister skal utvikle bygda: Magne Richardsen som er styreleder i selskapet Segla Paarkering har stor tro på at parkeringsavgift fra turistene skal gi penger til å utvikle bygda på sikt.  Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Det er Magne Richardsen som til daglig er overstyrmann i en offshore-båt og har en arbeidssyklus der han er om bord i fire uker, og er så hjemme i fire uker, fornøyd med.

Richardsen er styreleder i aksjeselskapet Segla Parkering som i juni startet opp med å kreve inn parkeringsavgift når turistene kommer til Fjordgård for å ta turer i fjellene rundt omkring — da særlig Segla. Etter en måneds drift har man fått inn over 300.000 kroner — langt over det man hadde forventet.