Sommersøndag med Anne Nymo Trulsen

Førstkommende søndag kommer Anne Nymo Trulsen til Senja for å spille konsert med lokale talenter på Sazza. – Det blir fantastisk, sier hun entusiastisk.

GJESTESOLIST: Søndag deltar vokalist i Hekla Stålstrenga, Anne Nymo Trulsen, som gjestesolist på UKM-arrangementet Sommersang på Sazza. Da skal hun dele scene med unge lokale artister, gi dem tilbakemeldinger og tips. – Det virker som et veldig proft og bra opplegg, sier hun.  Foto: Terje Arntsen

nyheter

Selv om hun nok er mest kjent fra bandet Hekla Stålstrenga, har Trulsen en solid produksjon som solist bak seg med alt fra storband til folkemusikk og viser. Søndag skal hun være del av arrangementet Sommersøndag på Sazza, som er et ukentlig arrangement for og med ungdom hvor blant andre artisten Moddi har spilt tidligere denne sommeren.

– Jeg hadde ærlig talt ikke hørt om dette da jeg ble spurt, men etter å ha sjekket litt synes jeg det høres fantastisk kult ut, sier Trulsen.