Fikk kjøpt seg næringslokale søkke billig

Grisefjøsen på 1.750 kvm som havnet på tvangssalg i Lavangen, er nå kjøpt opp av Lavangen boligselskap for kun en million kroner og skal brukes til næringsformål.

FORNØYDE KJØPERE: For kun 1 million kroner fikk Lavangen Boligselskap AS kjøpt den moderen grisefjøsen gjennom bankens tvangssalg. – Ny ville den koste oss 14-15 millioner og nå er vi herre i eget hus og slipper å leie langt unna i Salangen, sier styreleder Ludvik Ingebrigtsen og daglig leder Amanda Strand.  Foto: Ulf Antonsen

nyheter

Den topp moderne grisefjøsen lå lenge ute på salg på Finn.no grunnet et tvangssalg for en bank med pant i den. Prisforlangende var 1,650 millioner kroner, men Lavangen boligselskap AS fikk tilslag på om lag en million kroner forteller styreleder Ludvik Ingebrigtsen.

Billig bygg

På spørsmål om det var et godt kjøp, svarer han klart ja og viser til at bygget er forholdsvis nytt og det er i forholdsvis god stand. Han anslår at et nybygg i tilsvarende størrelse fort ville kommet på 14-15 millioner kroner for det om lag 1.750 kvm store bygget.