Rekordresultat for Målselv Maskin — rundet 35 millioner kroner

Et resultat på 35 millioner kroner før skatt er det høyeste suksessbedriften Målselv Maskin & Transport på Rossvoll noen gang har hatt. Og det sier ikke så lite.

REKORD: Målselv Maskin hadde et rekordresultat før skatt på 35 millioner kroner i 2019. Omsetningen var på 213, 1 millioner kroner, som er opp rundt 28 millioner kroner fra 2018. Svingninger i markedet, og ikke et spesifikt anbud, førte til omsetningsøkningen, sier daglig leder Erik Anders Helin.   Foto: Jan-Erik Bergstad

nyheter

En pengemaskin. Det blir ikke feil å kalle entreprenørbedriften Målselv Maskin for det. Vi er vant med at bedriften kvitterer ut millioner av millioner av kroner på bunnlinjen hvert år. Men fjoråret satte foreløpig kronen på verket med et resultat før skatt på 35 millioner kroner — opp med rundt ti millioner kroner. Det har bedriften aldri vært oppe i tidligere. Omsetningen endte på 213 millioner, opp 28 millioner fra 2018, men langt fra rekord. Den kom i 2014 og lyder på 224 millioner kroner.

Kvalitet i alle ledd

Mange lurer på hva det er som gjør at Målselv Maskin år etter år produserer titalls millioner på bunnlinja. Bedriften har vel omtrent aldri levert et negativt resultat.