Får mye oppmerksomhet langs veien i 100 år gammel bil

Arnlijot Elvenes og samboeren Hjørdis Eeg-Henriksen har i år kjørt en gammel Harry Clayton Stutz (HCS) fra 1923 opp til Nord-Norge for å besøke venner og familie.

VETERANBILENTUSIASTER: Åsulv Svestad fra Finnsnes (t.v.) sammen med de to tilreisende Hjørdis Eeg-Henriksen og Arnlijot Elvenes som har kjørt sin gamle HCS-bil fra 1922 fra Oslo til Finnsnes.   Foto: Marie Bråthen

nyheter

Med en så gammel bil får de mye oppmerksomhet langs veien, og kanskje særlig de gangene de stopper.

– Det er det mange som stiller spørsmål og lurer på alt fra om det er vanskelig å få tak i dekk, til hvilken bensin bilen bruker. Vi får også høre flere historier fra folk som husker at slekta hadde en slik bil i gamle dager, og som angrer på at den ble solgt, sier Elvenes.