Overgrepsdømt mann fra Midt-Troms uthengt på sosiale medier

En overgrepsdømt mann fra Målselv ble i helgen hengt ut på Snapchat av Mannegruppa Ottar. Politiet er ikke begeistret over aksjonen.

SNAP: Mannen skal ha blitt hengt ut via Snapchat. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix  Foto: Håkon Mosvold Larsen

nyheter

Gjennom aksjonen "Nabovarsel" reiser den omdiskuterte Mannegruppa Ottar rundt for å eksponere og advare nabolag om tidligere overgrepsdømte i landet. I helga ble en mann fra Målselv navngitt og deler av dommen delt på plattformen Snapchat, skriver Nye Troms. Politiet er ikke begeistret over aksjonen.

– Vi har via via hørt at de har vært på besøk i vårt område i helga, og at en person skal ha blitt uthengt. Ut fra de opplysningene vi har fått har representanten for organisasjonen forlatt Målselv og dratt videre til Alta, fortalte politioverbetjent i Målselv, Katrine Grimnes til avisa mandag.