Bestevenninna om Kine (22): – Tok bestandig vare på de rundt seg

Søndag omkom Kine Brattli Gundersen i ei tragisk drukningsulykke i Salangselva i Bardu. Bestevenninna Amalie (21) ble kjent med Kine for fire år siden, og siden den gang har de nesten vært uatskillelige. Nå står venner og familie sammen i sorgen.

BLOMSTER: Like nedenfor fossen har familie og venner satt ut et bilde av Kine, lagt blomster og tent lys.   Foto: Trygve Grønning.

nyheter

Da Folkebladet møter bestevenninnen, Amalie, tirsdag kveld, er hun tydelig preget av det som skjedde på søndag. Hun forteller om to tunge dager, med søvnløse netter og mye sorg. Men hun ønsker først og fremst å fortelle hvordan bestevenninna hennes var, og hvor glad hun er for at hun ble kjent med Kine.

Tok vare på

– Vi møttes for fire år siden, og fant med en gang ut at vi hadde veldig god kjemi. Siden den gang gjorde vi nesten alt i lag, det var liksom oss to – og jeg visste at jeg alltid kunne gå til henne, uansett hva det gjaldt. Hvis jeg var lei meg så trøstet hun meg, men når jeg var glad så var hun minst like glad på mine vegne - om ikke mer, forteller Amalie.