Bardukvinne (22) mistet livet: – Det er bare ufattelig trist

Søndag kveld omkom en ung kvinne fra Bardu i en badeulykke ved Kistefossen i Salangselva.

KISTEFOSSEN: Fallet i Kistefossen, der ulykken fant sted, er på over ti meter.   Foto: Torbjørn Kosmo / Salangen-Nyheter

nyheter

Mandag morgen ble det bekreftet at kvinnen døde søndag kveld. Hun og en annen person skal ha badet i elva på et oppblåsbart badedyr. Én av personene skal ha klart å komme seg i land på egenhånd før fossen, mens den andre ble tatt av strømmen.

Luftambulanse fra både Tromsø og Evenes ble sendt til stedet, og dykkere ble satt inn i søket. Kvinnen ble lokalisert klokken 21.53, og hentet opp fra vannet. Hun ble funnet på nedsiden av fossen, og fløyet til UNN med luftambulanse – men livet sto dessverre ikke til å redde.