– Var du flink på sløyden, stein Resvoll?

I 46 år har han vært aktivt med i Finnsnes Røde Kors. Stein Resvoll er også en av initiativtakerne til å få restaurert og også få litt liv i det gamle sløydsalbygget ved Heimly.

Hobbysnekker så det holder: Stein Resvoll er en av de store entusiastene som nå har dratt i gang restaureringsprosjektet der man ønsker å få renovert den gamla sløydsalen og menighets-salen i andre etasje ved Heimly.   Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

– Hva er det som har fått deg til å bli med på å få liv igjen i den gamle sløydsalen?

– Jeg har alltid vært opptatt av å ta vare på gamle ting, og holde gamle tradisjoner i live. Nå er jeg med i ei gruppe kulturinteresserte som har som har startet opp med å restaurere og flikke på det gamle, flotte sløydsalbygget ved Heimly.