Asfalteringsarbeid skaper fortvilelse:

– Hva med den siste kilometeren?

Fylket lovde for flere år siden at hele strekningen mellom Skøelv bro og Skøelvdal bro skulle få ny asfalt. Nå ser det ut som en knapp kilometer utelates når forarbeidet er gjort, og asfalteringen har startet.

– Hver meter teller: Det sier kommunestyrerepsesentant Otto Skogheim (Ap) om asfalteringen i Skøelvdalen. Han er også en av lokalinnbyggerne i området.   Foto: Marie Bråthen

Veien er spesielt dårlig her. Det er sporete og svingete

Otto Skogheim
nyheter

– Lokalbefolkningen i Skøelvdalen har lenge ventet på ny asfalt. Når det endelig skjer, ser det ut som vi ikke får hele strekningen som var lovet, sier kommunestyrerepresentant i Sørreisa, Otto Skogheim (Ap).

Skogheim sier at fylkeskommunen for tre år siden måtte flytte bevilgningene som den gang var gitt. I fjor ble det innvilget nye midler, men prosjektet ble heller ikke gjennomført da. Havari på arbeidsmaskiner ble de fortalt var årsaken. Torsdag 25. juni inntok endelig asfalteringsmaskinene Skøelv.