App-blemme for Fylkestrafikken – har krevd 200.000 kroner for mye

En ny billett-app med feil takst har ført til at i underkant av tusen personer har betalt for mye når de har kjøpt periodebilletter på buss, eller tatt hurtigbåten. Nå må de tilbakebetale 200.000 kroner.

MÅ TILBAKEBETALE: Kurt Bones (til høyre) i Troms fylkestrafikk forteller at de har tatt for mye i betaling fra en rekke reisende på buss og båt. Nå skal pengene tilbakebetales. Her sammen med fylkesordfører Ivar B. Prestbakmo og områdesjef Magnar Nilssen i Tide. FOTO: CHRISTER PEDERSEN 

nyheter

Sjef for Troms fylkestrafikk Kurt Bones opplyser om at 899 personer har kjøpt periodebillett for 740 kroner på den nye appen, istedenfor 520 kroner, som er den egentlige taksten. Altså har de betalt 220 kroner for mye. Dette har skjedd i tidsrommet 2. til 10. juni, før det ble rettet opp.

Til sammen må Troms fylkestrafikk betale tilbake rundt 200.000 kroner til de det angår.