Har stor tro på at kommunen snur

Leder i frivilligsentralen, Tommy Myklebust, sier han har troa på at kommunen snur i saken om støtte til frivilligsentralen.

Har troa: Daglig leder i frivilligsentralen, Tommy Myklebust, har tro på at kommunen vil endre vedtaket som fra 2021 kutter i støtten til frivilligsentralen. Foto: Anna Helene Folkestad  Foto: Anna Helene Folkestad

nyheter

18.juni ble det vedtatt i Senja kommunestyre at frivilligsentralen mister støtten fra 2021. Leder Tommy Myklebust mener at dersom dette ikke snur vil konsekvensene sakte ta livet av sentralen.

– Konsekvensene er at frivilligsentralen ikke lenger blir en frivilligsentral, vi blir hele tiden å måtte fokusere på å skaffe inntekt. Det håper jeg vi ikke trenger å gjøre. Fokuset her har hele tiden vært å ha fokus på aktiviteter og prosjekter for målgruppen vår og de frivillige. Hvis vi må bruke tid på å skaffe inntekter blir vi ikke å ha tid til den tilstedeværelsen og nærheten vi gir til folk.