Endelig sommer – dette gjør folk i godværet

Endelig kjenner vi sommeren på kroppen her i Midt-Troms etter en lang vinter med snø til langt uti mai. Været frister til blant annet bading, uteservering, båtliv og blomster.

Etterlengtet sommer: Søsknene Ruben (8) og Anja (10) Isaksen synes vannet er kaldt, men ikke så kaldt at de ikke vil bade. Mamma Marianne lokker dessuten med ekstra is til de som tør å hoppe i uti. Alle foto: Marie Bråthen. 

nyheter

Helga som var bydde på knallvær med temperaturer godt over 20 grader. Også denne uka ser værmeldinga lovende ut. Både Yr og Storm melder om en god dose sol og jevnt over behagelige temperaturer, med unntak av litt regn torsdag. Dette gjør at folk trekker ut for å nyte det fantastiske været.

Uteservering: : «Sommeren kom ikke en dag for tidlig», sier Line Sæterbø (t.v.) som sitter ute med sin gode kollega Helle Fjellstad Thomassen (t.h.).  Foto: Marie Bråthen

Mange tror det blir en god sommer

Flere av finnsnesværingene har god tro på at sommeren i år kommer til å bli usedvanlig bra. De tror vi har en del godvær «på konto» etter den værmessige dårlige vinteren og våren. Det snakkes også en del om lokal-ferie, og det kan jo bli riktig så bra når naturen og midnattssola er det mange trekker frem som det beste med nordnorsk sommer.