Byberg: – Aldri opplevd så mye mobbing

I behandling av etiske retningslinjer for Senja kommune tok flere til ordet for bedre ordveksling mellom folkevalgte og negativ omtale av kommunen.

MOBBET: Elin Byberg sa at hun opplever mobbing etter å ha blitt politiker.   Foto: Sindre Jensen

nyheter

Elin Byberg (H) sa fra talerstolen at hun har opplevd mye mobbing etter hun ble lokalpolitiker.

– Jeg har mange ganger etter jeg ble folkevalgt, kjent på frustrasjon og fortvilelse. Jeg har aldri opplevd så mye mobbing etter jeg kom inn som politiker. Kanskje spesielt de siste årene mener jeg det har blitt verre. Det har vært tøffere meldinger og klimaet oss politikere imellom. De etiske retningslinjer de er verdt å reflektere over og hvordan opptrer vi med hverandre også utad til våre innbyggere, sa Byberg og siktet til både samtaler i sosiale medier, i salen og med andre.