– Utrolig frekt tvyeri

Janita Jakobsen er temmelig oppgitt etter at hun fant sin RAV4 utenfor der hun bor — uten bilslkilt.

skiltene var borte: Da Janita Jakobsen skulle bruke bilen søndag ettermiddag var skiltene stjålet.Foto: Privat 

nyheter

Jakobsen forteller til Folkebladet at hun i påvente av at hennes egen bil skal bli reparert, benytter hun akkurat nå foreldrenes RAV4.

Sort Kia sett i nabolaget

– Jeg skulle ut en tur med bilen i fem-tida søndag ettermiddag, og oppdaget til min store forbauselse at begge skiltene var borte. Hun forteller at like før hun oppdaget at skiltene var stjålet hadde naboen observert en mørk Kia i området som kjørte flere runder i nabolaget i Lovin Hagens vei. Hun har i ettertid fått høre at et par andre biler på søndag var observert kjørende rundt i boligfeltene i Sørreisa.