Blir aksjeselskap og legger planer for å utvide bedriften

I år gikk Nordavind Utvikling fra å være et kommunalt foretak til å bli et aksjeselskap. Nå ønsker de å ekspandere og utvikle bedriften videre.

EKSPANDERER: Nordavind Utvikling AS hadde felles strategisamling for styret og de ansatte. De er nå blitt et aksjeselskap, og ønsker å ekspandere bedriften. PÅ bildet bak f.v.: Kari Johanne Tveit, Mona Ottesen Olsen, Kjell Sverre Myrvoll, Nina Jørgensen Nikolaisen og Dr. Rangvald Strovoll. Foran f.v.: Kåre Rasmussen, Kine Mari Hansen Bertheussen, Erling Bratsberg og Kjell Jostein Lillegård.   Foto: Trygve Grønning

nyheter

Fredag var styret og de ansatte samlet for å se på hvilke muligheter bedriften har fremover, og bli enige om en strategi for fremtiden.

– Som styreleder ser jeg helst at vi i løpet av de neste fem årene er blitt en større bedrift med flere ansatte og bredere kompetanse. Det håper vi vil resultere i at Nordavind Utvikling kan jobbe for et enda bedre lokalsamfunn og utvikling i regionen, og kanskje også nå litt lengre ut. Men jeg tenker at utviklingen skal skje på en sånn måte at det ikke går utover kompetansen, sier styreleder, Erling Bratsberg.