Pilot for digital jobbmesse — først ute i Nord-Norge

Som de første i Nord-Norge skal alle Nav-kontorene i Midt-Troms arrangere et pilotprosjekt om kalles digital jobbmesse. Debuten skjer i neste uke.

PILOT: Nav i Midt-Troms, som de første i Nord-Norge, står bak piloten digital jobbmesse som skal foregå mellom arbeidstakere og arbeidsgivere tirsdag i neste uke. På bildet: Fra venstre bak: Torjar Urdal (arbeidslivscoach) og Knut Jarle Reiertsen (Nav Målselv-Bardu). Foran fra venstre: Nav-leder i Senja-Sørreisa, Ingvild Haugli Endresen, Jonas Nicolaisen Simonsen (arbeidslivscoach) og Rune Flygel Johansen (Nav Målselv-Bardu).  Foto: Privat

nyheter

Leder i Nav Senja og Sørreisa, Ingvild Haugli Endresen, er full av entusiasme over pilotprosjektet.

– Dette er en digital jobbmesse der folk som er ute etter jobb går inn på jobbmesse.no som er en portal og oppretter en brukerprofil. For bedriftene blir dette nettstedet som å ha en stand på nett. Her kan bedriftene legge ut informasjon om seg selv og ledige stillinger. Dette har aldri vært gjort i Nord-Norge før, og dette er en pilot vil skal teste ut her i Midt-Troms, sier Haugli Endresen.