Her signerte Per-Otto Myre en historisk stor kontrakt for Mye Elektro Teknikk

Elektro-jobb på Setermoen for 44 millioner

Torsdag 2. juni underskrev daglig leder Per-Otto Myre sin største kontrakt for bedriften siden han startet opp som leder av Sørreisabedriften for snart 35 år siden.

KONTRAKTEN SIGNERT: Her har daglig leder Per-Otto Myre (t.v.) i Myre Elektro Teknikk sammen med Jørgen Jørstad fra HENT AS signert kontrakten på det elekriske installasjonssarbeidet i barne - og ungdomsskolen som skal bygges på Setermoen.   Foto: Privat

nyheter

Signeringen på 44 millioner kroner ble foretatt nede hos totalentreprenøren Hent som holder til på Heimdal i Trondheim.

Største kontrakt noensinne

– Vi har jo også hatt brukbart store kontrakter før, blant annet en til Bjørn Bygg i 2016. Jeg ønsker alltid å signere kontrakter over bordet. Det handler om å få god personkjemi og se hverandre i øynene. Da spesielt på en kontrakt i denne størrelsen, sa Myre til Folkebladet på lørdag. Kontrakten var brakt i havn halvannen uke før den ble signert, så de drøye 20 ansatte ved elektrobedriften i Sørreisa har visst om gigant-kontrakten ei stund allerede.