Dramatiske økonomiske kutt:

Blir satt i en umulig situasjon

Daglig leder Tommy Myklebust ved Lenvik Frivilligsentral hevder at rådmannens kuttforslag skaper bølger av usikkerhet ved sentralen.

Reagerer: Daglig leder Tommy Myklebust mener rådmannens forslag til kutt ved Lenvik Frivilligsentral får alvorlige konsekvenser.– Vi blir en ren kommersiell bedrift, som må jage etter inntekter, sier han.   Foto: Folkebladet

nyheter

Myklebust tar for seg konsekvensene ved forslaget for 2020 og 2021. Han mener rådmannens innstilling endrer en trygg situasjon til usikkerhet. Myklebust setter også spørsmålstegn ved at det skal kuttes nå når kommunen har fått lengt flere innbyggere etter kommunesammenslåingen.

– Skaper dessverre en bølge av uro

– Våre frivillige har gjennom flere år skapt en bølge av entusiasme i vår kommune. Bølgen har blitt større og større, fordi vi har med åpenhet, hjertevarme og positivitet bidratt til at flere mennesker i sårbare livssituasjoner har fått et tilbud av oss. Rådmannens innstilling skaper dessverre en bølge av uro i frivilligsentralen, innleder Myklebust i et brev til Senja kommunes politikere.