Nå kobles Sør-Senja til resten av verden med «lysets hastighet»

Telenor har sikret seg nok kunder til at de kan gå i gang med planene om å bygge ut fibernett på Sør-Senja.

FIBER: Nå er det klappet og klart for at også Sør-Senja skal kobles til fibernettet. Telenor har sikret seg nok antall abonnenter for å sette i gang utbygginga. Det er Senja-ordfører Tom-Rune Eliseussen strålende fornøyd med.Foto: Maria Holm Simonsen 

nyheter

I forrige uke meddelte Telenor ordføreren i Senja at man har fått en oppslutning på 66 prosent som vil knytte seg til et framtidig fiber-nett på Sør-Senja. Det betyr at Telenor har oppfylt forutsetningen om å få med seg mange nok av husholdningene på prosjektet.

– Det er mange lokale ildsjeler som har bidratt mye til dette, noe vi er takknemlige for. Det er derfor gledelig å kunne annonsere at vi skal bygge en topp moderne fiberinfrastruktur i området, skriver moderniseringsdirektør i Telenor, Arne Quist Christensen.