Gode nyheter for Senja tingrett

– Det er nærmest en ny 17. mai for oss

Opposisjonspartiene på Stortinget har bestemt seg for å gå imot Regjeringens forslag om å redusere antall domstoler i Norge. Det betyr at Senja tingrett ikke legges ned.

KAKE: Sorenskriver i Senja tingrett, Frank Kjetil Olsen (på bildet), er veldig fornøyd med hva opposisjonspartiene er kommet frem til, og sier at de skal feire med kake og allsang i Senja tingrett.   Foto: Trygve Grønning

nyheter

– Dette er en gledens dag i Senja tingrett. I dag er det nærmest en ny 17. mai for oss. Dagen vil bli benyttet til kakefest og allsang av «Seieren er vår», sier sorenskriver, Frank Kjetil Olsen.

Ap, FrP, SP og SV kom til enighet tirsdag om å si nei til regjeringens forslag om å redusere antall rettskretser. Regjeringen ønsker å sentralisere domstolene, og hadde varslet at de skulle bringe et forsalg om ny struktur til Stortinget i juni.