Midlertidig løsning for brannstasjon

Senja kommune har bestilt inn to brakker, for å kunne gjenåpne brannstasjonen på Gibostad.

STENGT: Onsdag 20. april ble brannstasjonen på Gibostad stengt, og Arbeidstilsynet ble varslet om saken.  Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Onsdag 20. april, ble brannstasjonen på Gibostad stengt med umiddelbar virkning. I den skriftlige konklusjonen etter inspeksjonen står det følgende: «Forholdene er så dårlige på bygget at det ikke er forsvarlig å oppholde seg der for mennesker. Det er ingenting som er i orden på bygget».

Hovedverneombud i Senja kommune, Sverre A. Pedersen, sier til Folkebladet at kommunen så langt ikke har tatt kontakt med han. De har imidlertid gitt kommunen tid og mulighet til å vise vilje til å rydde opp, men etter 17. mai-helga kommer de til å foreta en ny vurdering av forholdene.