Nye «H. Larsen» i farta

Stor var den — og enda større blir den. Den nye fiskebåten «H. Larsen» er underveis i prosessen gjort 40 centimeter bredere. Det gir stort utslag.

UNDERVEIS: Her er skroget og rorhuset til nye «H. Larsen» under frakt fra verftet i Latvia til Grovfjord Båtbyggeri.Skroget og rorhuset ble spottet av skipsfotografen Frank Einar Iversen da frakteskipet «Silver Lake» var innom Svolvær havn mandag.   Foto: Frank Einar Iversen

nyheter

Mandag kom skroget og rorhuset til den nye «H. Larsen» seilende nordover om bord på frakteskipet «Silver Lake». Komponentene er bygget i Riga i Latvia. Bestemmelsesstedet var Grovfjord der «H. Larsen» skal utrustes ved Grovfjord Båtbyggeri.

Opprinnelig bestilte Botnhamn-rederiet Stufunes AS en båt som var 12,99 meter lang og 6,20 meter bred.