Neumann åpnet byggvarehus i nye lokaler

– Vil ta vår del av markedet

– Konkurransen skjerper seg, og vi må henge på. Dette er ei viktig satsing for oss, og jeg håper vi lykkes.

KAKER OG PØLSER: Neumann spanderte kaker og varme pølser til de mange som stakk innom på den offisielle åpninga. Her er selger Maria Mathiassen i prat med en av proffkundene, Tor Ole Torstensen. – Nylokalene ser store og fine ut, sier Torstensen.   Foto: Vidar Bjørkli

nyheter

Det sier Nils Harald Torbjørnsen, regiondirektør i Neumann Bygg nord.

Torsdag markerte kjeden offisell åpning av sitt nye byggevarehus på Finnsnes. 190 kvadratmeter butikk i Ringeveien 10 er skiftet ut med 1.200 kvadratmeter i de tidligere lokalene til XL-bygg i Ringveien Senter. Med større butikk og større drive-in lager satser Neumann på å kapre flere markedsandeler, spesielt blant proffkundene, i konkurransen med Monter på Finnsnes og Obs Bygg på Andslimoen.