– Ja, vi elsker dugnaden i Midt-Troms 

Feiringen av årets 17. mai i Midt-Troms får 270.000 kroner i støtte fra Samfunnsløftet til SpareBank 1 Nord-Norge.  

GJESTET FINNSNES: Karlstad musikkorps i 17. maitoget på Finnsnes i 2017. Korpset er en av flere som får støtte til årets alternative 17. maifeiring.  Foto: Folkebladet

nyheter

Landet er åpnet delvis opp etter korona-nedstengingen, men feiringa av nasjonaldagen kommer ikke til å foregår som vanlig i år. Derfor har forskjellige arrangementer enten blitt avlyst eller skal gjennomføres på alternative måter.

– Blir spesielt

– Årets nasjonaldag blir annerledes også i Midt-Troms. Vi har likevel frivillige lag og foreninger som sørger for at den blir minneverdig og gledelig. Ja, vi elsker dugnaden i Midt-Troms, sier Siri Lund i Sparebanken Nord-Norge.