Slik skal norske turister lokkes til Senja og Dyrøy i sommer

Visit Senja Region tar nå grep for å holde liv i reiselivsnæringa på Senja og Dyrøy, og lanserer en helt ny kampanje.

OPTIMISTISK: Dan Björk, i Visit Senja Region, har stor tro på at regionen kan tiltrekke seg norske feriegjester i sommer.   Foto: Susanne Nordeng

nyheter

Koronapandemien har rammet reiselivsnæringa hardt, og de går en usikker sommer i møte. Det er enda uvisst hvor mye samfunnet åpnes opp inn mot sommeren, men det blir nok ikke å florere av utenlandske turister i Midt-Troms. Flere nordmenn vil nok også foretrekke norgesferie. I den anledning lanserer Visit Senja nå en kampanje som sikter seg inn på sistnevnte målgruppe.

– Vi ser ikke for oss at Norge kommer til å åpne opp mot andre land denne sommeren, så vi har med et norsk marked å gjøre. Folk blir nok ikke å fly særlig heller, så det blir mange bilturister. Så da tenkte vi — hvorfor ikke komme med et godt tilbud på en fin ferie for norske familier på Senja og Dyrøy, sier reiselivssjef i Visit Senja, Dan Björk.