Vil ha fortgang i arbeidet med gang- og sykkelvei på Senja

Ordføreren i Senja kommune mener man må fremskynde prosessen med å få etablert gang- og sykkelvei mellom Silsand og Islandsbotn.

FARLIG: Strekninga mellom Silsand og Islandsbotn har i flere år vært gjenstand for diskusjon om gang- og sykkelvei.  Foto: Maria Holm Simonsen

nyheter

Mange har ventet i årevis på at det skal komme på plass en gang- og sykkelvei på strekningen Silsand-Islandsbotn. Etter planen skulle prosjektet ut på anbud i sommer eller høst. Senja-ordfører Tom-Rune Eliseussen (Sp) mener det nå er god grunn til å fremskynde planene.

– Det er min sterke anmodning at prosjektet må ut på anbud og spaden settes i jorda snarest mulig. Det er mange grunner for det. Fra kommunen sin side har vi fått mange henvendelser fra entreprenører. Innbyggerne er også veldig opptatt av det. Jeg håper det blir igangsatt snarlig og at mesteparten blir gjort i år, sier han.