Må avlyse tradisjonell trekning:

Fiskekortsalg legges på nett

Den tradisjonelle trekningen av sesongkort for Lakselva på Intersport går ut i år.

avlyst: Bildet er fra køen av folk som vil kjøpe sesongkort i Lakseelva. Slik blir det ikke i år. Trekninga skal foregå på Scanatura. Foto: Carina Hansen 

nyheter

Siden tidlig på 80-tallet har de ivrigste fiskerne møtt opp på Intersport på Finnsnes for å sikre seg sesongkort for Lakselva på Senja. Men slik blir det ikke i år.

Trekning på Scanatura

– Nei, på grunn av koronasmitten kan vi ikke gjennomføre det slik som før. Vi kommer til å bruke Scanatura til et trekkesystem. Påmeldingen starter 27. april klokka 12.00, og trekningen vil skje 8. mai. Salget av døgnkort starter også 27. april. Det betyr at de som ikke har det må opprette en brukerprofil på Scanatura. Om det er noen som ikke er på nett oppfordrer jeg dem til å få hjelp fra familie eller andre. Det er enkelt å opprette en brukerprofil og bli med på trekninga, sier daglig leder i Laukhelle Lakselva, Per Øyvind Winther.