Arna feiret 80-årsdagen sin på skype sammen med hele familien

2. april fylte Arna Hansen fra Husøy 80 år. På grunn av koronasituasjonen trodde hun ikke at det skulle bli noen feiring av den store dagen, men familien ville det annerledes.

JUBILANT: Arna Hansen fra Husøy fikk feire 80-årsdagen sammen med ca. 25 stykker fra familien sin via Skype. Selv om det var skuffende å måtte avlyse både utenlandsreise og selskap, så var hun storfornøyd med dagen.   Foto: Privat

nyheter

Denne dagen skulle egentlig jubilanten få oppfylt sin store drøm om å dra til Roma i Italia. Turen var bestilt lang tid i forveien, og i tillegg hadde familien planlagt en stor fest på Husøy etter hjemkomsten uten at hun selv visste noe. Dessverre måtte reise avbestilles og fest avlyses på grunn av koronaviruset.

– Det skulle komme familie fra hele landet for å feire, men alt måtte bare avlyses og avbestilles. Det sier June Pettersen, ett av jubilantens barnebarn.