Har sagt opp som daglig leder hos Nergård:

– Jeg føler det er på tide å tenke nytt

Etter knappe to år som daglig leder for Nergård Fisk i Senjahopen har Frank Magne Hansen sagt opp stillingen sin. Hans siste arbeidsdag er 30. juni.

SAMMENSLÅING: Dette bildet ble tatt da Aksel Hansen ble slått sammen med Nergård høsten 2018. Fra venstre styreleder Johan Arild Hansen (Aksel Hansen), daglig leder Frank Magne Hansen (Aksel Hansen), styreleder Tommy Torvanger (Nergård) og salgsdirektør Jón Ingi Björnsson (Nergård).  Foto: Vidar Bjørkli

nyheter

I august 2018 skrev Folkebladet om de to fiskeribedriftene Aksel Hansen og Nergård Fisk som gikk sammen for å bli mer slagkraftig. De to bedriftene som lå vegg i vegg i Senjahopen stifter et nytt, felles selskap. Nergårds kapital og kompetanse skulle kombineres med Hansen-brødrenes tilgang på råstoff, nøkternhet, kunnskap og nærhet til produksjonen.


Nergård og Aksel Hansen går sammen om storsatsing

Nergård kjøper den landbaserte aktiviteten i Aksel Hansen, og slår denne sammen med sin eksisterende aktivitet på Senja og Sørøya.


Til sammen mente partene dette skulle bane veien for et selskap som skulle lykkes på veien mot målet om mer videreforedling av fisk. Folkebladet skrev da at til sammen rådde de over et av Nord-Norges mest moderne fiskeindustrianlegg.